Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja järvenpääläisille menneestä vuodesta kaikkien jatsilaisten puolesta!

Lue lisää

Siivooja työssään
Joulukuun seitsemännen päivän teemana on “Kiitä siivoojaa” ja tarkoituksena on herätellä ihmisiä huomaamaan siivoustyön merkitys meille kaikille. Koronapandemian aikana puhtauden merkitys on kasvanut entisestään, ja voimme olla iloisia siivoushenkilöstömme hyvästä ammattitaidosta. Meillä on Suomessa pitkät perinteet puhtausalan ammattitutkintoihin perustuvasta koulutuksesta, ja se näkyy tänä päivänä mm. Jatsi Oy:n työssä. Ketä sinä voisit kiittää?

Lue lisää

Jatsi Oy:n henkilöstölleen antamat ohjeet perustuvat THL:n ja Keusoten ohjeistuksiin mm. turvaväleistä, kasvomaskien käytöstä sekä oireisten työntekijöiden sairauspoissaoloista. Jatsin toimitusjohtaja kuuluu Järvenpään kaupungin korona johtoryhmään ja toimii tiiviissä yhteistyössä kaupungin johdon kanssa. Muut kuin kohteissa työskentelevät jatsilaiset tekee etätyötä mahdollisuuksien mukaan. Siivoustyön osalta noudatamme Keusoten ohjeita: Ohjeistus siivoukseen koronavirusepäilytilanteessa muualla kuin terveydenhuollon tilassa. JUSTissa on voimassa HUSin…

Lue lisää

Kahvila-ravintola Silkkiuikku
Koronatilanteesta johtuen olemme tehneet päätöksen sulkea JUSTin kahvila-ravintola Silkkiuikku. Silkkiuikku on suljettuna 17.10.2020-31.1.2021. Palvelemme jälleen ensi vuonna 1.2.2021 lähtien, mikäli yleinen tilanne sen sallii. Sydämellinen kiitos kaikille asiakkaillemme!

Lue lisää

Back to top