Palmia – Järvenpään palvelut

Oletko sinä puhtausalan ammattilainen vailla uusia haasteita? Etsimme nyt ammattitaitoiselle tiimille kahta palveluohjaajaa!

Työtehtävät

Työtehtäväsi koostuu oman tiimisi siivoustyönohjaus- ja perehdytystyöstä. Palveluohjaajana toimit palveluesihenkilön operatiivisena tukena ja vastaat alueesi henkilöstökoulutuksista, työnkierron suunnittelusta ja asiakastyytyväisyydestä sekä lisämyynnistä. Tiimin työntekijöiden työhyvinvointi ja sen kehittäminen kuuluvat myös työtehtäviisi.

Palveluohjaajana huolehdit myös viranomaisvaatimusten toteutumisesta vastuualueellasi sekä palvelusopimuksen mukaisesta palvelun tuottamisesta, laadun seurannasta ja raportoinnista. Pääset kehittämään yhdessä esihenkilösi ja alueen henkilöstön kanssa palvelutuotantoa yhtiön arvot, vision, laatu- ja ympäristötavoitteet huomioiden. Palveluohjaajana varmistat, että sovitut asiat ja muutokset toteutuvat arjessa ja osallistut myös tarvittaessa käytännön työhön

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi, jolle tärkeintä on yhdessä hyvin tehty työ ja tyytyväiset asiakkaat.

Meillä olet osa kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa voit halutessasi kouluttautua ja edetä urallasi.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, jossa on runsaat lomaedut.

Kehitämme siivousalaa etulinjassa ja työvälineemme ovat aina ajan tasalla. Hyödynnämme mm. kemikaalitonta siivousta, robotiikkaa ja erilaisia digitaalisia järjestelmiä.

Edellytämme sinulta

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto sekä useamman vuoden alan kokemus auttavat sinua menestymään tehtävässä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työssä tarvitset B-ajokorttia. Plussaa on, jos sinulla on oma auto käytettävänä. Tietokonejärjestelmien käytössä tarvitset myös IT-taitoja.

Aloitamme haastatellut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Ole nopea ja laita hakemus tulemaan!

Hakuaika alkaa: 26.08.2021 11:00 Hakuaika päättyy: 26.09.2021 23:59

Hakemuksen voit tehdä Palmian sivuilla>

 

 

Back to top