Palmia – Järvenpään palvelut

  •  Etusivu
  • Yleinen
  • Jatsi aloittanut toimintansa – tietoa henkilökunnalle(current)

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy aloittaa palvelutuotannon 1.1.2018 alkaen.

Jatsi Oy tuottaa jatkossa ateria- siivous- ja ympäristöpalvelut Järvenpään kaupungille monipalveluna inhouse-periaatteella. Yhtiön ja Järvenpään kaupungin välille solmitaan allianssisopimus kevään 2018 aikana. Jatsi Oy tuottaa vuosittain noin 2 miljoonaa ateriaa Järvenpään kouluihin ja päiväkoteihin sekä pitää puhtaana noin 140 000 m2 noin 80 toimipisteessä.

Jatsi Oy:n uudet toimitilat sijaitsevat osoitteessa Postikatu 8, 1.krs. 04400 Järvenpää. Yhtiön hallinto ja siivouksen esikunta ovat muuttaneet tiloihin joulukuun lopussa ja ateriapalvelun esikunta muuttaa tammikuun ensimmäisellä viikolla. Järjestämme henkilöstöllemme tutustumispäivän muuton jälkeen.

Siivous- ja ympäristöpalvelun henkilöstö siirtyvät 1.1.2018 Mestaritoiminta Oy:ltä vanhoina työntekijöinä Jatsi Oy:n palvelukseen. Siirtyvään henkilöstöön liittyvä aineisto on siirretty liiketoimintakaupassa Jatsi Oy:lle, joten palkanmaksu tapahtuu normaalisti 15.1.2018 Jatsi Oy:n toimesta.

Työntekijöitä JUSTin keittiössä

Ateriapalvelun osalta liiketoimintasiirto tapahtuu tammi-helmikuun 2018 vaihteessa. Ateriapalvelun henkilöstö siirtyy Järvenpään kaupungilta vanhoina työntekijöinä Jatsi Oy:n palvelukseen. Siirtyvään henkilöstöön liittyvä aineisto siirtyy Jatsi Oy:lle, joten ensimmäinen palkanmaksu tapahtuu 15.2.2018 Jatsi Oy:n toimesta.

Pyydämme huomioimaan, että henkilöitä, jotka ovat antaneet valtakirjan Mestaritoiminta Oy:lle tai Järvenpään kaupungille työntekijäjärjestön jäsenmaksun perimisestä, pyydetään toimittamaan uusi valtakirja Jatsi Oy:n palkkahallintoon.  Vaihtoehtona on myös, että nimetyt luottamusmiehet keräävät keskitetysti listan valtakirjoista ja toimittaa sen palkkahallintoon tammikuun 15.pvään mennessä. PAMin ja JHL:n jäsenten ei tarvitse toimittaa valtakirjaa. Palkkahallinnon yhteyshenkilönä toimii talouspäällikkö Mari Pellikka, sähköposti: mari.pellikka(at)jarvenpaa.fi

Työterveyshuollon toteuttajana jatkaa Aavan työterveyshuolto. Käytänteet ja yhteystiedot pysyvät entisellään. Lääkärikeskus Aava: puh: 010 380 5600

Tammikuun ja helmikuu aikana otetaan vaiheittain käyttöön Jatsi Oy:n omat uudet ICT-järjestelmät, joiden toteuttajana toimii KuumaICT. Henkilöstölle tulee uudet sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Uusien sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumerojen muutoksesta tiedotamme vielä erikseen hyvissä ajoin ennen muutosta sekä annamme toimintaohjeet. Entiset sähköpostit, järjestelmät, laitteet, puhelimet ja ovat käytössä siirtymäkaudella niin kauan, kunnes uudet järjestelmät on testattu ja voidaan ottaa käyttöön. Tavoitteena on, että kaikilla siirtyvillä henkilöillä on käytössään Jatsi Oy järjestelmät helmikuun loppuun 2018 mennessä. Uudet sähköpostisoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)jatsi.fi

Jatsi Oy:n työajanseurantajärjestelmänä toimii TyövuoroVelho, joka on jo käytössä siivous- ja ympäristöpalvelussa. Ateriapalvelun esimiehille ja työntekijöille tullaan järjestämään käytönopastuskoulutus tammikuun aikana.  Toiminta yhtiössä käynnistyy vaiheittain siirtyvien palvelusopimusten mukaisesti ja nykyisillä siirtyvillä organisaatioilla. Kevään aikana tullaan allianssisopimuksen kehitysvaiheiden edetessä tarkentamaan monipalveluorganisaatiota, budjetointia ja investointeja.

Pyrimme tiedottamaan henkilöstöä kuukausittain ja nyt alkuvaiheissa aina kun on tiedotettavaa. Oman esimiehen tai luottamusmiehen puoleen kannattaa kääntyä aina, jos tulee mieleen kehityskohteita, palautetta tai muuta mieltä askarruttavaa asiaa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita yhtiöömme!

Toivotamme kaikille Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2018!

Jari Toivo
Toimitusjohtaja

Mari Pellikka
Talouspäällikkö       

Varpu Paakinaho-Heikkinen
Palvelujohtaja

Back to top