Palmia – Järvenpään palvelut

  •  Etusivu
  • Yleinen
  • JUSTin herkullinen, uusi salaattipöytä tarjoaa jokaiselle jotakin(current)

Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus JUSTin, kahvila-ravintola Silkkiuikku, tarjoaa maittavaa lounasta niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin. Lounaan ja salaattipöydän tarjontaa on uudistettu asiakkaan toiveiden mukaisesti kesästä lähtien. Tavoitteena on tarjota Järvenpään paras salaattipöytä; sellainen salaattipöytä, joka houkuttelee monipuolisella ja herkullisella tarjonnallaan lisää ruokailijoita Silkkiuikkuun.

Uudistetussa salaattipöydässä on panostettu raaka-aineiden monipuolisuuten ja tuoreuteen

Salaattipöydän osalta uudistus näkyy muun muassa siten, että tarjolla on päivittäin vaihtuva proteiinilisä. ”Jätimme lounaalta pois kolmannen lämpimän ruoan ja panostamme sen sijaan salaatin monipuolisuuteen. Tämä on ollut järkevää myös siitä syystä, että nyt ruokahävikkiä syntyy vähemmän”, kertoo Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsin ateriatyönjohtaja Anne Eklund. Myös raaka-aineiden tuoreuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota. Uudistuksen myötä salaattilounasta nauttivien asiakkaiden määrä onkin lisääntynyt.

 

JUSTin ravintola Silkkiuikun salaattipöydän tarjontaa
Silkkiuikun salaatti on monipuolista ja ravitsevaa.

Kausivaihtelut ja teema-lounaat tuovat vaihtuvuutta

Tällä hetkellä Silkkiuikussa on käytössä viiden viikon ruokalista. Kausivaihteluiden lisäksi vaihtuvuutta tuovat erilaiset teemapäivät. Teema-lounaat ovat olleet asiakkaiden keskuudessa pidettyjä. ”Erityisesti tex-mex -päivä on ruokailijoiden mieleen. Nyt Halloweeniksi on myös tulossa jotain pientä teemaan sopivaa”, vinkkaa Anne Eklund. Vaihtelua salaattiin tuovat myös erilaiset lisukkeet, joita jokainen voi valita makunsa mukaan. ”Pyrimme myös siihen, että tarjolla on aina tuoretta leipää. Osan leivistä paistamme täällä itse ja osa tulee meille lähileipomosta. Myös gluteenitonta leipää on tarjolla”, Anne lisää.

 

ravintola Silkkiuikun lounaspöydän leipävalikoima
Silkkiuikussa pyritään siihen, että tuoretta leipää on aina tarjolla.

Tarjolla on jokaiselle jotakin

Silkkiuikussa pyritään siihen, että jokaiselle on tarjolla jotakin. Erikoisruokavaliot huomioidaan tarvittaessa asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Salaattipöytää, keittolounasta sekä lämmintä ruokaa yhdistelemällä saa jokainen koottua haluamansa annoksen. Sekä ruoan maittavuus että monipuolisuus ovatkin saaneet erityiskiitosta asiakkailta ja arviot lounaasta ovat parantuneet reilusti. Jatsin laitoshuoltajat Nina Salonen, Susanne Moring-Lehtinen ja Anneli Virkus käyvät Silkkiuikussa lounaalla usein. ”Olemme tykänneet kyllä. JUSTissa on todella hyvää ruokaa kaikkinensa. Potilailtakin tulee paljon hyvää palautetta.” ”Parasta on, kun saa rakentaa oman näköisensä annoksen ja syödä niin paljon kuin haluaa”, sanoo Susanne Moring-Lehtinen.

Kahvila-ravintola Silkkiuikku sijaitsee sosiaali- ja terveyskeskus JUSTin 1. kerroksessa, Lääkärikuja 1.
Silkkiuikku on avoinna ma-to 7.30-15.00 pe 7.30-14.00
Linjastolounas on tarjolla ma-pe klo: 10.30-13.30

Tilaukset ja yhteydenotot: 040 134 8278 tai 040 134 8374
silkkiuikku@jatsioy.fi

Lounaslistan löydät Jatsin ruokalistat -sivulta.

Back to top