Palmia – Järvenpään palvelut

  •  Etusivu
  • Yleinen
  • Palveluohjaaja Emma Säde on innokas oppimaan uutta(current)

Jatsin palveluohjaaja Emma Säde

Jatsin tuoreella palveluohjaajalla Emma Säteellä on usean vuoden käytännön kokemusta ateriapalveluihin liittyvistä tehtävistä. Emma on toiminut niin tarjoilijana, kokkina kuin ruokapalveluvastaavanakin. Palveluohjaajan tehtävässä Emmaa kiinnostaa työn monipuolisuus ja hän odottaakin innolla oppivansa uusia asioita. Haastattelimme Emmaa hänen uudesta työtehtävästään Jatsin toimistolla Postikadulla.

Hei Emma, esitteletkö itsesi ja kerrotko missä työtehtävässä toimit Jatsi Oy:ssä?

Moikka, olen Emma Säde ja toimin palveluohjaajana Jatsi Oy:ssä. Aloitin uudessa toimessani vastikään eli 1.4.

Mikä Jatsissa herätti mielenkiintosi, mikä sai sinut hakeutumaan tähän tehtävään?

Toimin aiemmin Helsingin kaupungilla ruokapalveluvastaavana ja lähdin niistä tehtävistä uudelleenkouluttamaan itseäni. Halusin vielä jonakin päivänä palveluohjaajaksi, sillä työnkuva on mielenkiintoinen. Tässä tehtävässä pääsee tekemään paljon kaikenlaista. Muutin myös juuri viikonloppuna uuteen asuntoon, joten tämä nykyinen työpaikkani sijaitsee lähempänä uutta kotiani.

Minkälaisissa muissa tehtävissä olet toiminut aiemmin?

Valmistuin vuonna 2006 ravintolakokiksi ja olen toiminut a la carte ravintoloissa sekä tarjoilijana että kokkina. Lisäksi olen toiminut päiväkodissa ruokapalveluvastaavana ja nyt viimeiset kaksi vuotta toimin laskenta-assistenttina.

Mitä nykyiseen tehtävääsi sisältyy?

Aika paljon erilaisia tehtäviä. Meillä on Jatsissa tällä hetkellä neljä palveluohjaajaa, joille kaikille on jaettu omat vastuualueet. Omaan vastuualueeseeni kuuluvat Järvenpään yläkoulut sekä lukio. Ohjaan näiden kohteiden työntekijöitä niin työtehtävien, -menetelmien kuin koneidenkin käytön osalta. Järjestelen myös työvuorolistoja, jos tulee sairauspoissaoloja. Lisäksi teen kaikkien vastuualueeseeni kuuluvien laitoshuoltajien siivousaine- ja tarviketilaukset sekä autan käytännön töissä.

Mitä odotat nykyiseltä toimeltasi?

Odotan, että opin paljon uusia asioita. Haluan oppia paljon varsinkin siivouspuolelta, sillä siitä minulla ei ole niin paljon kokemusta vielä. Toivoisin hallitsevani sen yhtä hyvin kuin ateriapalvelut, joista minulla on monen vuoden kokemus. Onneksi minulla on myös ystäviä, jotka toimivat laitoshuoltajina, joten voin kysyä heiltäkin neuvoa ja vinkkejä. Uskon, että saan paremman käsityksen siivoustyöstä sitten, kun pääsen itsekin mopin varteen. Käytännön työ kuitenkin opettaa parhaiten. Tänäänkin olen menossa tiskaamaan.

Palveluohjaaja liikkuu paljon kentällä. Mistä ja miten päiväsi alkaa?

Jos kentällä ei ole tarvetta, tulen aluksi aamulla tänne Jatsin toimistolle Postikadulle. Täältä lähden aina tarpeen mukaan kohteisiin. Läppärin kanssa voin hoitaa tilauksia ja muita toimistotöitä missä vain.

Minkälaisissa asioissa jatsilaiset voivat lähestyä sinua?

Kaikenlaisissa asioissa, jotka vastaavat työnkuvaani ja kuuluvat vastuualueeseeni eli yläkouluihin ja lukioon. Jos en puolestani tiedä jotain, niin sitten kysyn fiksummilta tai ohjaan viestin oikealla henkilölle.

Entä minkälaisia terveisiä haluaisit vielä lopuksi lähettää muille jatsilaisille?

Vaikka en vielä osaa kaikkea, niin lupaan opetella kaiken mitä tarvitaan!

Back to top